11 Februari 2022: Eendaagse Dialoogtraining:

11 Februari 2022: Eendaagse Dialoogtraining:

In één dag leer je aan de hand van je eigen werkpraktijk en in een kleine groep de grondbeginselen van de dialoog.

wat

  • Je leert bewuster gesprekken te voeren;
  • Je doet extra kennis op en krijgt nieuwe inzichten;
  • Je vergroot je persoonlijk leiderschap;
  • Je onderzoekt je eigen casus en oefent er mee;
  • Je werkt in een kleine groep en leert van anderen.

waarom

Communiceren op de automatische piloot gaat vaak goed en soms fout. En als de communicatie niet lekker loopt hebben we daar last van: het leidt tot onbegrip, misverstanden en soms conflict. In die gevallen heeft een gesprek extra aandacht en bewustzijn nodig. In deze training leer je hoe je de extra aandacht kunt geven. Je wordt je bewust van de processen die menselijk gedrag sturen en je krijgt praktische tips over wat je kunt doen in die lastige situaties. Kortom, met deze training vergroot je jouw persoonlijk leiderschap.

voor wie

Deze training is voor iedereen die bewuster en doelgerichter wil communiceren. Werk je intensief met anderen samen en is overleg met collega’s bepalend voor de kwaliteit van je werk, de besluiten die je neemt en de koers die je vaart? Dan is deze training voor jou bedoeld.

wanneer

De eesrtvolgende is gepland op 11 februari 2022 van 9.30 - 17.00 uur. (Inmiddels is het niet meer mogelijk voor die dag te boeken) Kan je die dag niet maar heb je wel belangstelling, laat het me weten.

hoe

Aan de hand van theorie, interactie en onderzoek krijg je nieuwe inzichten in jouw situatie en die van de andere deelnemers. Op basis daarvan oefen je met een trainingsacteur. Zo merk je meteen wat het effect van een nieuwe aanpak is en welke bewoording het best bij je past.

waar

Op 5 minuten loopafstand van het Amstelstation in Amsterdam: House of Watt, James Wattstraat 73, 1097 DL Amsterdam. https://www.houseofwatt.nl. Mocht de situatie rondom corona zo zijn dat trainen op locatie niet mogelijk is, verplaatsen we de training naar online.

van wie

trainer: Annette Lubbers, zij is communicatie- en dialoogexpert. Meer weten over Annette
trainingsacteur: Leonard van Herwijnen, (trainings)acteur. Meer weten over Leonard

wat kost het

Via werkgever €425,-. Als particulier of ZZP-er €285,- (ex btw).

opgeven

Aanmelden of een vraag om meer informatie kan via een mail.