Verdiepingstraining Geweldloze Communicatie:

Verdiepingstraining Geweldloze Communicatie:

 

wat

  • Je leert bewuster gesprekken te voeren;
  • Je doet extra kennis op en krijgt nieuwe inzichten;
  • Je onderzoekt je eigen casus en oefent er mee;
  • Je werkt in een kleine groep en leert van anderen.

 

Op vrijdag 14-10-22 of op op vrijdag 16-12-22. Inschrijven kan hier

waarom

Communiceren op de automatische piloot gaat vaak goed en soms fout. En als de communicatie niet lekker loopt hebben we daar last van: het leidt tot onbegrip, misverstanden en soms conflict. In die gevallen heeft een gesprek extra aandacht en bewustzijn nodig. In deze training leer je hoe je de extra aandacht kunt geven. Je wordt je bewust van de processen die menselijk gedrag sturen en je krijgt praktische tips over wat je kunt doen in die lastige situaties. Kortom, met deze training vergroot je jouw persoonlijk leiderschap.

voor wie

Deze training is voor iedereen die bewuster en doelgerichter wil communiceren. Werk je intensief met anderen samen en is overleg met collega’s bepalend voor de kwaliteit van je werk, de besluiten die je neemt en de koers die je vaart? Dan is deze training voor jou bedoeld.

wanneer en waar

Vrijdag 14 oktober 2022 en vrijdag 16 december 2022. 

hoe

Aan de hand van theorie, interactie en onderzoek krijg je nieuwe inzichten in jouw situatie en die van de andere deelnemers. Op basis daarvan oefen je met elkaar. Zo merk je meteen wat het effect van een nieuwe aanpak is en welke bewoording het best bij je past.

van wie

Annette Lubbers en Boris Nauta 

Kosten en inschrijving zie hier