(Team)coaching

“Ik merk dat er veel weerstand is in dit team: veranderingen gaan moeizaam. Kan jij met ons in gesprek om te kijken wat er aan de hand is?”

Soms is je communicatie niet zo effectief als je zou willen. Je komt in omgemakkelijke situaties zonder dat je weet waarom. Of je weet het wèl maar niet wat je kan doen om ze te voorkomen. Er is je van alles geleerd in je opleiding maar niet om met deze lastige situaties om te gaan.

Of je nu een individu bent of jullie zijn een team, iedereen heeft zijn eigen communicatieve stijl en kwaliteiten. Die zijn niet goed of fout. Die zijn. Soms, in bepaalde situaties, kunnen ze wel minder effectief worden. Als ik je coach gaan we daar naar op zoek. Zijn er misschien gewoontes of partonen in de communicatie geslopen die ooit eens effectief en passend waren, maar die dat nu misschien niet meer zijn? Als we dat ontdekt hebben, zoeken we naar andere manieren van communiceren die ook bij jou passen en wie je bent maar die beter tegemoet komen aan wat je zoekt en wil. Effectievere dus!