Training: Laat je gesprekken voor je werken

Training: Laat je gesprekken voor je werken

18 mei 2021

wat

  • gesprekstraining voor professionals
  • 4 trainingen van ieder 3 uur in een kleine groep (5-8 pers.)
  • verdiepend en praktisch toepasbaar
  • aan de hand van eigen cases

waarom

Hoe vaak zeg je ‘ja’ maar doe je ‘nee’? Hoe vaak negeer je een bepaald ‘gut feeling’? Vaak gaan we ongemak uit de weg omdat we niet goed weten wat ons nou precies dat ongemakkelijke gevoel geeft, hoe het te verwoorden op een professionele manier of hoe emoties de baas te blijven. Deze training geeft je inzicht in welke processen ons gedrag sturen, ook als we het ongemakkelijk vinden. Daarbij krijg je eveneens nieuwe ideeën over wat je kunt doen in dergelijke situaties. Op deze manier lukt het je makkelijker te gaan staan voor wat belangrijk voor je is en vergroot je je persoonlijk leiderschap.

voor wie

Deze training is voor iedereen die bewuster en doelgerichter wil communiceren, voor mensen voor wie overleg met collega’s, leidinggevenden, stakeholders, partners en medewerkers bepalend zijn voor de besluiten die ze nemen en de koers die ze varen. De gedachte achter deze training is dat de kwaliteit van die gesprekken direct van invloed is op de kwaliteit van de besluiten die daaruit voortvloeien. Communiceren op de automatische piloot gaat vaak goed en soms fout. Deze training is bedoeld voor mensen die zich bewust willen worden van hun communicatiestijl en meer opties en tools in handen willen hebben wanneer het even fout dreigt te gaan.

wanneer

Op vrijdagochtend 4, 11, 18 en 25 juni 2021 van 9.30 -12.30 uur.

waar

In verband met corona is dat ofwel via Zoom ofwel live. Als het live is, is het op een centraal gelegen locatie in Bilthoven vlakbij het OV en met gratis parkeergelegenheid.

van wie

De training wordt gegeven door Annette Lubbers, zij is communicatie en dialoog expert. Wil je meer weten over Annette, kijk dan hier https://eengoedgesprek.net/over en voor meer informatie over de trainingen klik dan hier op: https://eengoedgesprek.net/hulp/training.

wat kost het? (ex btw)

Online: Via werkgever €450,- | ZZP/Particulier €250,- | Minima/studenten €150,-

Live:    Via werkgever €500,- | ZZP/Particulier €300,- | Minima/studenten €200,-

opgeven

Via info@eengoedgesprek.net of via 06-12166334.