De organisatie

Een positief mensbeeld is de rode draad door al het werk van Een Goed Gesprek. Iedereen doet uiteindelijk zijn best. Door de manier waarop we ons best doen, kunnen soms misverstanden ontstaan. We kunnen dan even de intentie van het gedrag niet meer zien maar raken verblind door het effect van het gedrag op onszelf of anderen. 

Baas of medewerker, we zijn allemaal mensen met ieder onze behoeften en eigenaardigheden. Een Goed Gesprek helpt je om door die bril naar situaties en elkaar te kijken. Vaak lost dat al heel veel op.

Een Goed Gesprek bestaat sinds 2017. Het bureau is opgericht door Annette Lubbers die dan weer alleen werkt dan weer samen met anderen, afhankelijk van wat nodig is. Maatwerk kenmerkt dan ook de aanpak van het bureau, van licht naar intensief. Dat neemt niet weg dat we ook snel kunnen schakelen als dat nodig is: we hebben inmiddels ook de nodige kant en klare trainingen en andere diensten op de plank liggen. 

We zijn in vele sectoren thuis: bijvoorbeeld in de zorg, non-profit, overheid, onderwijs sectoren maar ook in de creatieve en culturele wereld kennen we de weg. Overal eigenlijk waar mensen samen wonen of samen werken, zijn wij op onze plek.